Stijldansen

Wij geven diverse cursussen stijldansen. Voor beginners, gevorderden, liefhebbers en bijhouders. Voor ieder wat wils. De beginners kunnen kiezen tussen een cursus van 12 of 24 weken. De overige cursussen zijn 24 weken.

Dansen die geleerd worden zijn: Quick step, engelse wals, tango, chacha, jive. Bij gevorderde groepen komt daar bij: rumba, slow foxtrot, paso doble en samba.

Zondag 22 september 2019 om 19.45u start een nieuwe beginnerscursus. Kies voor 12 of 24 weken!

 

Zumba 

Zumba® komt van oorsprong uit Colombia en is een combinatie van dans en fitness. Gebruikte dansstijlen zijn merengue, salsa, chacha en dergelijke. Oftewel een actieve, gezellige les van 50 minuten waarin je heel je lichaam gebruikt om plezier te hebben.

Houdt deze plek in de gaten voor het nieuwe lesrooster

La Blast

Voorheen heette deze vorm Louis' Dance Blast. Het is dansen als sportieve uitdaging. Beleef het mee!
DE LATIN SOLO WORKOUT met o.a. Cha Cha, Salsa, Jive, Samba. Afwisselend, intensief en swingend!


Houdt deze plek in de gaten voor het nieuwe lesrooster

Choreo Dance

Heb je zin om te komen dansen, maar je weet niet hoe? Kom op Choreo Dance! Deze groep vanaf 25 jaar is om choreografieën te leren op allerlei muziek, van hiphop tot modern, van filmmuziek tot actuele top40. In een les van 45 minuten wordt er stap-voor-stap een choreografie aangeleerd, met voor ieder een verdieping.

Houdt deze plek in de gaten voor het nieuwe lesrooster

Draag en dans-les

Draag&Dans is een dansbeleving voor baby's of jonge peuters met hun ouders/grootouders. Het kind wordt door de volwassene in een draagdoek/draagzak gedragen tijdens het dansen. Uitgekiende dansprogramma's op basis van dansstijlen als ballroom, latin, salsa en hiphop met populaire muziek als leidraad vormen de kern van het Draag&Dans programma. 
Omdat wij het belangrijk vinden dat er ergonomisch gedragen wordt zijn wij een samenwerking aangegaan met Marjolein de Jong (draagconsulente, www.draagmijdichtbij.nl)
Bij voldoende interesse zullen we een proefles organiseren. Mail hiervoor naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

·                  Er zal een uitleg gegeven worden over het dragen van je kind en de combinatie van dragen en dansen. Daarnaast zal er een 50-minuten durende les gegeven worden.

·                  Marjolein heeft materiaal bij zich voor ouders die nog niet dragen

·                 Kosten: € 5,- (deze wordt in mindering gebracht bij gelijk opgeven voor de cursus)

Mini-dance

Een speciale dansles voor kinderen van 2 en 3 jaar. Een gezellige les van 30 minuten waarin je kind zich motorisch kan ontwikkelen.
We zingen bekende en minder bekende liedjes om ze daarbij uit te beelden.

Belangrijk is dat het kind een begeleider bij zich heeft die gedurende de les aanwezig blijft. Met jou erbij voelt je kind zich veilig en ontdekken we alle mogelijkheden van bewegen. Je hoeft niet mee te dansen, maar het mag wel als je kind daar behoefte aan heeft.

We geven een cursus van 10 weken en je mag eerst een keer komen proefdraaien.
Na iedere cursus wordt weer een vervolg van 10 weken aangeboden.

Deze cursus wordt bij voldoende animo gestart in najaar 2019. 
Geef je op via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kidswing

We leren dansen op moderne muziek. We variëren hierbij van korte, maar snelle choreografieën tot uitgebreide clip-choreografieën. Kids-Dance is voor kinderen van 4-6 jaar.
Het leren van danspasjes wordt afgewisseld met expressie op muziek en korte spelelementen.

De kids-dance lessen duren 45 minuten. We geven een cursus van 10 weken en er mag eerst een proefles gevolgd worden. 
Na iedere cursus wordt een vervolgcursus van 10 weken aangeboden.

Houdt deze plek in de gaten voor het nieuwe lesrooster
Geef je op via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Streetdance

We leren dansen op moderne muziek. We variëren hierbij van korte, maar snelle choreografieën tot uitgebreide clip-choreografieën. Streetdance is voor kinderen van 6-8 jaar.
Er zal veel variatie zitten in tempo en we gaan proberen een perfecte groepsdans te maken

De streetdance lessen duren 45 minuten. We geven een cursus van 10 weken en er mag eerst een proefles gevolgd worden. 
Na iedere cursus wordt een vervolgcursus van 10 weken aangeboden.

Houdt deze plek in de gaten voor het nieuwe lesrooster